Aktivitete

21/12/2022

Praktikë Arduino “Teknik për paisje elektronike dhe TIK”

Barleti Profesional organizoi praktikë në Arduino nën mbikqyrjen e Koordinatores Ing.Gentjana Brahaj. Studentët gjatë kësaj seance praktike, u njohën me: Gjithçka që ju nevojitet për të […]
30/01/2020

Praktika në lëndën e elektroteknikës me studentët e programeve me karakter profesional

Sot më datën 29.1. 2020, studentët e vitit të parë të  programit me karakter profesional në ” Teknik për Pajisjet Elektronike dhe TIK”, zhvilluan praktikën në lëndën […]
15/01/2020

Praktika mbi pajisjet elektronike me grupin e profesionalit!

Studentet e vitit të parë të programit të studimit me karakter profesional në ” Teknik për paisje elektronike dhe TIK”, më datën 15. janar. 2020, kane […]
08/01/2020

Zhvillimi i Praktikës me studentët e Programit profesional në “Teknik në Pajisje Elektronike dhe TIK “, në Laboratorin e Kampusit nr 1.

Në laboratorin kompjuterik të Kampusit nr.1, të SHLUJ “Universitetit Marin Barleti” ditën e mërkurë, dt. 8.1. 2020, u zhvillua praktika mësimore me studentët e programit profesional […]
18/12/2019

Vizitë praktike në ambientet e “Agna Group”

Një grup studentësh të programit profesional “Teknik në operacione biznesi, marketing dhe shitje” të Universitetit Marin Barleti, ditën e sotme patën mundësi të zhvillonin një vizitë […]
17/12/2019

Meet the Entrepreneur

Inkubatori dhe Barleti Hub ditën e djeshme nisën ciklin e takimeve “Meet the Enterpreneur”. Qëllimi i këtyre takimeve është frymëzimi i të rinjve dhe incentivimi i […]
31/10/2019

Filluan praktikat profesionale të studentëve të programeve 2-vjeçare

Sot studentët e programit të studimit profesioanl 2-vjeçar për  “Operator dhe Këshillues në Përkujdesje Shëndetsore” filluan praktikën profesionale në mjediset e Spitalit Universitar të Traumës në […]
27/09/2019

LISTAT E APLIKANTËVE FITUES PROGRAMET ME KARAKTER PROFESIONAL RAUNDI I DHE II VITI AKADEMIK 2019-2020

RAUNDI I VITI AKADEMIK 2019-2020 Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomisë Operator në Industrinë Kreative, Art dhe Zejtari http://www.umb.edu.al/upload/pdf/LAFRI-Operator-ne-Industrine-Kreative-Art-dhe-Zejtari-2-vjecar-Raundi-II.pdf Operator në Mikpritje dhe Hotel, Restorant, […]
29/07/2019

Promovim programeve me karakter profesional

PSE UMB? Përzgjidhni programet me karakter profesional në portalin U-ALBANIA në raundin e parë të aplikimeve 31 korrik- 5 gusht 2019