Dëshmitë e Studentëve

Synohet që  studentët që kanë zgjedhur këto programe, të ndihen mire, të jene të informuar dhe tju degjohet zëri, pasi një nga prioritetet e këtij institucioni është” studenti në qëndër”.


Bëhu Barletas!
Njihuni me KEJSI GJIKA!
Gjimnazi “28 NËNTORI”, BURREL
SOT, vazhdon studimet pranë SHLUJ “Universiteti Marin Barleti”,
Programi i Studimit me karakter profesional : “Operator dhe këshillues në përkujdesje shëndetësore”
MOTTO: Të jesh gjithmonë në ndihmë të njerëzve që kanë nevojë për përkujdesje”

 

 

 

Bëhu Barletas!
Njihuni me Bleona Hasa!
SOT, vazhdon studimet pranë SHLUJ “Universiteti Marin Barleti”,
Programi i Studimit me karakter profesional : “Operator dhe këshillues në përkujdesje shëndetësore”
MOTTO: Humanizmi dhe Pasioni më japim forcë që nesër të punësohem në tregun e punës duke ndjekur ëndrrat e mia!

 

 

 

Bëhu Barletas!
Njihuni me Erald Mato
Gjimnazi me orientim sportiv “Shkolla Sportive Benardina Qerraxhia
SOT, vazhdon studimet pranë SHLUJ “Universiteti Marin Barleti”
Programi I Studimit me karakter profesional “Operator në Fitness, Palestër  dhe Organizime Eventesh”
MOTTO: Programi që zgjodha pranë UMB, është shumë i mirë dhe mjaft i sukseshëm