23/03/2023

Mundësi Internship-i / Punësimi për Studentët e UniBa pranë InfoSoft

ICT Center, ne bashkepunim me Departamentin e Shkencave te Aplikuara & Kompjuterike Dhe Barleti Profesional, mirëpritën “EXPLORE INFOSOFT”. Përfaqësues të InfoSoft, prezantuan mundësit e punësimit dhe […]
09/02/2023

Praktike ne ICT

Studentët e vitit të parë të programit të studimit me karakter profesional në ”Teknik për pajisje elektronike dhe TIK”, më datën 01.02.2023, kanë zhvilluar trajnim ekstrakurrikular, […]
30/01/2023

Rendësia e Operator dhe Këshillues në Përkujdesje Shëndetësore

Përse nevojitet programi Operator dhe Këshillues në Përkujdesje Shëndetësore Studentët e programit profesional “Operator dhe Këshillues në përkujdesje shëndetësore të UniBa si dhe maturantët e shkollave […]
21/12/2022

Praktikë Arduino “Teknik për paisje elektronike dhe TIK”

Barleti Profesional organizoi praktikë në Arduino nën mbikqyrjen e Koordinatores Ing.Gentjana Brahaj. Studentët gjatë kësaj seance praktike, u njohën me: Gjithçka që ju nevojitet për të […]
30/01/2020

Praktika në lëndën e elektroteknikës me studentët e programeve me karakter profesional

Sot më datën 29.1. 2020, studentët e vitit të parë të  programit me karakter profesional në ” Teknik për Pajisjet Elektronike dhe TIK”, zhvilluan praktikën në lëndën […]
15/01/2020

Praktika mbi pajisjet elektronike me grupin e profesionalit!

Studentet e vitit të parë të programit të studimit me karakter profesional në ” Teknik për paisje elektronike dhe TIK”, më datën 15. janar. 2020, kane […]
08/01/2020

Zhvillimi i Praktikës me studentët e Programit profesional në “Teknik në Pajisje Elektronike dhe TIK “, në Laboratorin e Kampusit nr 1.

Në laboratorin kompjuterik të Kampusit nr.1, të SHLUJ “Universitetit Marin Barleti” ditën e mërkurë, dt. 8.1. 2020, u zhvillua praktika mësimore me studentët e programit profesional […]
18/12/2019

Vizitë praktike në ambientet e “Agna Group”

Një grup studentësh të programit profesional “Teknik në operacione biznesi, marketing dhe shitje” të Universitetit Marin Barleti, ditën e sotme patën mundësi të zhvillonin një vizitë […]
31/10/2019

Filluan praktikat profesionale të studentëve të programeve 2-vjeçare

Sot studentët e programit të studimit profesioanl 2-vjeçar për  “Operator dhe Këshillues në Përkujdesje Shëndetsore” filluan praktikën profesionale në mjediset e Spitalit Universitar të Traumës në […]