Aktivitete

31/10/2019

Filluan praktikat profesionale të studentëve të programeve 2-vjeçare

Sot studentët e programit të studimit profesioanl 2-vjeçar për  “Operator dhe Këshillues në Përkujdesje Shëndetsore” filluan praktikën profesionale në mjediset e Spitalit Universitar të Traumës në […]
27/09/2019

LISTAT E APLIKANTËVE FITUES PROGRAMET ME KARAKTER PROFESIONAL RAUNDI I DHE II VITI AKADEMIK 2019-2020

RAUNDI I VITI AKADEMIK 2019-2020 Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomisë Operator në Industrinë Kreative, Art dhe Zejtari http://www.umb.edu.al/upload/pdf/LAFRI-Operator-ne-Industrine-Kreative-Art-dhe-Zejtari-2-vjecar-Raundi-II.pdf Operator në Mikpritje dhe Hotel, Restorant, […]
29/07/2019

Promovim programeve me karakter profesional

PSE UMB? Përzgjidhni programet me karakter profesional në portalin U-ALBANIA në raundin e parë të aplikimeve 31 korrik- 5 gusht 2019
25/07/2019

NJOFTIM PËR MATURANTËT

UMB njofton maturantët se zgjedhja e universitetit dhe e programeve të studimit bëhet nga data 31 korrik – 5 gusht 2019. Zgjidhni #UMB në 10 preferencat e formularit […]
30/05/2019

POLITIKAT E PUNËSIMIT DHE FORMIMI PROFESIONAL

Në vijim të aktiviteteve të shumta të zhvilluara nga “Departamenti i Arkitekturës dhe Shkencave Kompjuterike”, më datë 30 maj në mjediset e SHLUJ Universiteti Marin Barleti […]
10/05/2019

FUQIZIMI I TË RINJVE NËPËRMJET SPORTIT

Po ndodh tani | Në Kampusin 2 të Shluj “Universiteti Marin Barleti”, po zhvillohet ndeshja e futbollit midis studentëve të vitit I, organizuar në bashkëpunim midis […]
09/05/2019

9 MAJ, DITA E EVROPËS.

Dita e Evropës është një ditë për të reflektuar për vizionin për të dalë përtej barrierrave dhe kufijve. Dija është pushtet dhe vetëm nëpërmjet ndërgjegjesimit dhe […]
08/05/2019

Histori SUKSESI

Aktivitetetin e drejtoi Profesori, futbollisti, trajneri, Z. Astrit HAFIZI, i cili bëri një prezantim për të ftuarën, moderatoren e emisioneve sportive Znj. Vilma MASHA. I ftuar […]
07/05/2019

GJËRA TË VOGLA ME DASHURI TË MADHE

Më datën 07. 05. 2019 SHLUJ ” Universiteti Marin Barleti” u bashkua me “Fundjavë Ndryshe”, për ti ardhur në ndihmë një familjeje në nevojë në zonën […]