Aktivitete

06/05/2019

JAVA E EUROPËS NË UMB

Më 6 maj 2019, në SHLUJ “Universiteti Marin Barleti” nisi maratona e altiviteteve, të cilat organizohen në kuadër të javës së Europës. Dita e parë u […]
24/04/2019

TRAJNIM PËR LMS-GOOGLE CLASSROOM

U zhvillua në Universitetin Marin Barleti, më 24 prill, trajnimi zhvillimor mbi LMS-Google Classroom. LMS është një sistem për menaxhimin e mësimdhënies i cili aplikohet nga […]
15/04/2019

Eja dhe ti… dhuro gjak… shpëto jetë!

Kryqi i Kuq sëbashku me palën partnere Organizata e Transfuzionit të Gjakut, organizoi sot, pranë ambjenteve të Universitetit Marin Barleti, në kampusin 1, veprimtarinë për dhurimin […]
05/04/2019

Ndeshje futbolli

Ndeshje futbolli midis programeve me karakter profesional dhe studentëve të vitit I departamentit të drejtësisë. Fuqizimi i rinisë bëhet edhe nëpërmjet sportit, pas i bën studentët […]
29/03/2019

Vizita e maturantëve të shkollës së mesme profesionale “Karl Gega”

Ditën e premte, në datën 29 mars, në orën 10:00, maturantë të shkollës së mesme profesionale “Karl Gega” vizituan Universitetin Marin Barleti. Ata u njohën me […]
02/03/2019

Ditet e informimit per maturantet

Ditët e hapura për maturantët e Shqipërisë vijojnē! Stafi akademik i #UMB dhe #Barletasit tanë, organizuar nga Drejtoritë Arsimore Tiranë, Shkodër dhe Korçë, kanë informuar e […]
22/02/2019

Vizite nga Shkolla Sportive Benardina Qerraxhia

Për ta kompletuar ditën, dhe për të motivuar nxënësit sportistë në rrugën e sportit, por dhe të dijes, u krye edhe një vizitë në ambjentet e […]
10/12/2018

Inovacion në edukimin dhe këshillimin e karrierës me maturantët e shkollës mesme publike ” Aleks Buda” Tiranë.

Të grupuar sipas preferencave për studimet në shkollën e lartë, pedagogë të universitetit ” Marin Barleti” diskutuan së bashku mbi programet dhe mundësitë e punësimit që […]
22/11/2018

Universiteti dhe tregu i punës

Kënaqësi dhe përgjegjësi të përballesh me çiltërsinë e maturantëve dhe mesuesve të edukimit të karrierës të shkollave të mesme të qytetit Durrës në tryezën e organizuar […]