Aktivitete

29/07/2019

Promovim programeve me karakter profesional

PSE UMB? Përzgjidhni programet me karakter profesional në portalin U-ALBANIA në raundin e parë të aplikimeve 31 korrik- 5 gusht 2019
25/07/2019

NJOFTIM PËR MATURANTËT

UMB njofton maturantët se zgjedhja e universitetit dhe e programeve të studimit bëhet nga data 31 korrik – 5 gusht 2019. Zgjidhni #UMB në 10 preferencat e formularit […]
30/05/2019

POLITIKAT E PUNËSIMIT DHE FORMIMI PROFESIONAL

Në vijim të aktiviteteve të shumta të zhvilluara nga “Departamenti i Arkitekturës dhe Shkencave Kompjuterike”, më datë 30 maj në mjediset e SHLUJ Universiteti Marin Barleti […]
10/05/2019

FUQIZIMI I TË RINJVE NËPËRMJET SPORTIT

Po ndodh tani | Në Kampusin 2 të Shluj “Universiteti Marin Barleti”, po zhvillohet ndeshja e futbollit midis studentëve të vitit I, organizuar në bashkëpunim midis […]
09/05/2019

9 MAJ, DITA E EVROPËS.

Dita e Evropës është një ditë për të reflektuar për vizionin për të dalë përtej barrierrave dhe kufijve. Dija është pushtet dhe vetëm nëpërmjet ndërgjegjesimit dhe […]
08/05/2019

Histori SUKSESI

Aktivitetetin e drejtoi Profesori, futbollisti, trajneri, Z. Astrit HAFIZI, i cili bëri një prezantim për të ftuarën, moderatoren e emisioneve sportive Znj. Vilma MASHA. I ftuar […]
07/05/2019

GJËRA TË VOGLA ME DASHURI TË MADHE

Më datën 07. 05. 2019 SHLUJ ” Universiteti Marin Barleti” u bashkua me “Fundjavë Ndryshe”, për ti ardhur në ndihmë një familjeje në nevojë në zonën […]
06/05/2019

JAVA E EUROPËS NË UMB

Më 6 maj 2019, në SHLUJ “Universiteti Marin Barleti” nisi maratona e altiviteteve, të cilat organizohen në kuadër të javës së Europës. Dita e parë u […]
24/04/2019

TRAJNIM PËR LMS-GOOGLE CLASSROOM

U zhvillua në Universitetin Marin Barleti, më 24 prill, trajnimi zhvillimor mbi LMS-Google Classroom. LMS është një sistem për menaxhimin e mësimdhënies i cili aplikohet nga […]