Trajnimi i mësuesve
TE REJAT ME TE FUNDIT LAJME DHE EVENTE
Kreativiteti i kantautorëve të rinj shqiptarë u vendos përballë bashkëmoshatarëve nga trevat e Kosovës dhe Maqedonisë prezent në aktivitet. Klubet...
Laboratori Rinor i Elektronikës (LRE) do të jetë një ndër elementët kryesorë në integrimin e teknologjisë në ambientet shkollore, me...

Kalendari i aktiviteteve

Shkenca për qëndrueshmëri, ndërlidhje, bashkëpunim dhe transformim global
DATA: 10 Nëntor 2017
VENDNDODHJA :UMB - Kampusi 1
Auditor i hapur me temë: “Sfidat e arsimit profesional universitar në Shqipëri – ku jemi me nivelin e 5-të të skemës europiane të kualifikimeve?”.
DATA: 14 Nëntor 2017
VENDNDODHJA :UMB - Kampusi 1
Dita Ndërkombëtare e Tolerancës
DATA: 16 Nëntor 2017
VENDNDODHJA :UMB - Kampusi 1
Dita Ndërkombëtare e Viktimave të Aksidenteve Rrugore
DATA: 16 Nëntor 2017
VENDNDODHJA :UMB - Kampusi 1
Auditor i hapur për studentët e psikologjisë, psikologë në institucione dhe praktikë private me temë: Këshillimi dhe Psikoterapia në veprim.
DATA: 17 Nëntor 2017
VENDNDODHJA :UMB - Kampusi 1
Dita Ndërkombëtare për të Drejtat e fëmijëve. Workshop në bashkëpunim me Qendrën për Studime të Avancuara dhe Rrethin Lakanian në Shqipëri me Temë: “Shërbimi psikologjik në ndihmë të fëmijëve me nevoja të veçanta të moshës parashkollore”.
DATA: 20 Nëntor 2017
VENDNDODHJA :UMB - Kampusi 1
Auditor i hapur me temë: “Të rinjtë si agjentë ndryshimi për barazinë gjinore”.
DATA: 21 Nëntor 2017
VENDNDODHJA :UMB - Kampusi 1
Dita Botërore e Televizionit.
DATA: 21 Nëntor 2017
VENDNDODHJA :UMB - Kampusi 1
Dita Ndërkombëtare e Eliminimit të Dhunës kundër Grave
DATA: 25 Nëntor 2017
VENDNDODHJA :UMB - Kampusi 1
Dita Botërore e AIDS
DATA: 01 Dhjetor 2017
VENDNDODHJA :Kampusi 1 UMB
Dita Botërore e Tokës
DATA: 05 Dhjetor 2017
VENDNDODHJA :Kampusi 1 UMB
Dita Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit
DATA: 09 Dhjetor 2017
VENDNDODHJA :Kampusi 1 UMB
Dita Ndërkombëtare e të Drejtave të Njeriut
DATA: 10 Dhjetor 2017
VENDNDODHJA :Kampusi 1 UMB
Dita Ndërkombëtare e Migrimit
DATA: 18 Dhjetor 2017
VENDNDODHJA :Kampusi 1 UMB
Dita Ndërkombëtare e Solidaritetit Njerëzor
DATA: 20 Dhjetor 2017
VENDNDODHJA :Kampusi 1 UMB
MË TË KËRKUARAT


KËRKO

GENERAL FAQ
 • KENI PYETJE?

  KENI PYETJE….

 • PSE UMB?

  PSE UMB……

 • Testimonial
  • Kreativiteti i kantautorëve të rinj shqiptarë u vendos përballë bashkëmoshatarëve nga trevat e Kosovës dhe Maqedonisë prezent në aktivitet. Klubet e pikturës nga shkolla të ndryshme, si edhe nga Liceu…
   Kreativiteti i të rinjve gjatë festivalit të Ideve Rinore 2016
  • Laboratori Rinor i Elektronikës (LRE) do të jetë një ndër elementët kryesorë në integrimin e teknologjisë në ambientet shkollore, me qëllim informatizimin e procesit mësimor dhe edukativ. Ky projekt konsiston…
   Laboratori Rinor i Elektronikës
  PRAKTIKAT ME TE MIRE
  May 24, 2016
  Kreativiteti i kantautorëve të rinj shqiptarë u vendos përballë bashkëmoshatarëve nga trevat e Kosovës dhe Maqedonisë prezent në aktivitet. Klubet…
  May 24, 2016
  Laboratori Rinor i Elektronikës (LRE) do të jetë një ndër elementët kryesorë në integrimin e teknologjisë në ambientet shkollore, me…
  MULTIMEDIA
  PARTNERET
  Universiteti Marin Barleti
  Instituti Adriapol
  VISTAS